Pictures Persian Powder

21.1.11

Mooie wereldkaart over 'veiligheid'

Alle landen hebben een veiligheids code mee gekregen. Deze schaal is opgedeeld van 1, veilig tot 6(rood), hier moet je niet naar toe gaan.

1x raden waar Iran in staat, Goed zo.
Waarom is mij volstrekt onduidelijk, in het land worden geen bom aanslagen gepleegt op burgers, of toeristen... ja dat laatste lukt ook niet natuurlijk want die zijn er niet. lol.

Ja natuurlijk moet je je aanpassen aan de cultuur, als dame draag je gewoon een hoofdoekje en als heer zorg je er voor dat je niet in korte broek de straat op gaat. Beetje respect mag wel. Op straat is daar natuurlijk wel heel gevaarlijk, dat komt niet door het aantal berovingen of iets dergelijks, maar omdat het verkeer zoveel drukker is, en minder goed geregeld, dan wij gewend zijn. Zie het maar als een soort computer spelletje, frogger. gewoon goed opletten! Ik voel me in Iran veiliger op straat dan in Amsterdam om 01oo buiten het centrum.

Er zullen zeker meer landen rood staan en waarvan men zegt dat het wel mee valt, Van Iran weet ik na 4 reizen in 4 jaar dat het wel goed zit.

Hier de LINK naar het mooie kleurkaartje, wel ff zoomen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten